Jij creatief
wij de groei

Wij zorgen volledig handmatig
voor jouw Instagram groei.

Wat V-Point jou te bieden heeft

Wij zijn experts op het gebied van Instagram en halen de maximale groei uit jouw Instagram kanaal. 

Wij zorgen voor meer échte volgers voor jouw Instagram profiel.

Samen met ons team van Instagram experts zorgen wij voor het bereiken van de juiste doelgroep. Geen nep-volgers, maar échte mensen met interesse in jouw pagina. 

We doen dit volledig volgens de richtlijnen van Instagram, hierdoor zorgen we voor een kwalitatieve, maar vooral een veilige groei van jouw instagram kanaal.

Groeien

Content

Jouw Instagram draait om content delen met je volgers. Met deze content wil jij je publiek entertainen en informeren, en je wilt dat dit publiek groeit. 

Tijd

Met het huidige Instagram algoritme, is het onder de aandacht komen van jouw doelgroep moeilijk. Hier is veel interactie voor nodig, wat tijd kost.

Creativiteit

Alle focus moet uitgaan naar jouw creativiteit. Iets waarvoor jij tijd en ruimte nodig hebt. Alleen dán komt jouw creativiteit naar voren.

Wij werken o.a. voor:

V-Point luistert goed naar jouw wensen en doelgroep keuze. Voor mij bespaard het vooral tijd. Ik krijg meer volgers en meer interactie. Eindelijk een groei service de wel werkt.

Ileenjamarina Ileenja

V-Point zorgt ervoor dat wij de juiste mensen bereiken met ons deelauto concept.

Mywheels Annie

Wij bereiken met deze service meer mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten.

Nancy Homestore Vincent

Door deze service hebben wij ons fietsen merk meer onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep.

Bike Heroes Leanne
Flowithjodie Jodie
Opti-Flor Marketing

Wat doen wij

Account manager

Jouw persoonlijke Account Manager is 5 dagen per week 1 tot 2 uur per dag bezig met je account.

De Account Manager zorgt voor de groei van jouw account met handmatige marketing technieken. Hij kent het algoritme als geen ander en haalt hier het maximale uit.

We maken hierbij dus geen gebruik van bots of automatisering tools. Dit is namelijk in strijd met de voorwaarden van Instagram.

Groei en interactie realiseren

Jouw persoonlijke Account Manager gaat aan de slag met jouw doelgroep, en zal afhankelijk van het door jou gekozen pakket op de juiste manier aan de slag gaan met jouw groei. 

We garanderen groei en bereiken 5.000 + mensen per maand binnen jouw doelgroep.

We zorgen voor meer engagement op jouw pagina, maar we zorgen er ook voor dat je deze behoudt door onze handmatige werkzaamheden.  

Vrijheid en tijd voor content

Jij kunt je volledig focussen op het creëren van content, terwijl wij zorgen voor jouw groei.

Dit geeft jou meer vrijheid, zodat jij het beste uit jouw account haalt!

Met meer echte en geïnteresseerde volgers kom je professioneler over en is je bereik en impact van je Instagram account veel groter.

Hoe gaan we te werk?

Samen met jouw account manager breng je heel duidelijk in kaart wie jouw doelgroep is, en wie je concurrenten zijn. 

Op welke Instagram kanalen kunnen we jouw doelgroep vinden, en wat zijn de Instagram kanalen van jouw concurrenten? Daar zitten de geïnteresseerde en actieve gebruikers waar wij ons op moeten gaan focussen.

De laatste stap is hashtags. Welke hashtags passen bij wat jij doet en welke worden gebruikt door de concurrent of de doelgroep?

We gaan Handmatig mensen volgen op basis van de bepaalde doelgroep en Instagram kanalen. Hierdoor gaan mensen jou terug volgen. 

We gaan handmatig posts liken van de doelgroep, hiermee kom je onder de aandacht van jouw doelgroep.

We gaan handmatig reacties van anderen liken onder de posts van jouw doelgroep. Hiermee vergroot je het bereik van je account

Het liken doen we op basis van de hashtags en op jouw eigen timeline.

Het resultaat

Fans

Krijg nieuwe volgers die echt geïnteresseerd zijn in jouw content en/of producten. 

Bereik

Naast het vergroten van het aantal volgers vergroot je ook je bereik. Je bereikt 5.000+ mensen per maand met onze service.

Traffic

Meer mensen komen op jouw account en zien jouw content en/of producten.

Omzet

Meer omzet door verkoopstimulatie op het Instagram account. Meer verdienen aan sponsordeals.

Tijd besparen

Bespaar 5 dagen per week 1 tot 2 uur per dag.  Deze tijd kun je nu investeren in je bedrijf.

Focus op content

Focus je weer op content creatie. Laat je inspireren door de vrijheid.

Voor wie?

Geen enkel bedrijf of influencer is te klein of te groot om gebruik te maken van onze service. 

Voor elke branche kunnen wij de juiste mensen bereiken, simpelweg door de enorme hoeveelheid gebruikers van Instagram.

Interesse?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen beteken en kennis maken met ons?

Maak dan een gratis en vrijblijvende bel afspraak met ons. Gezamenlijk kijken we hoe onze service jouw Instagram kan laten groeien.

Of stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het precies?

Vertel ons over jouw account en beschrijf jouw doelgroep. Aan de hand van jouw opgegeven data gaan wij actief aan de slag met jouw doelgroep. We gaan handmatig posts liken, comments liken en accounts volgen en ontvolgen vanaf jouw account. Op deze manier zal jouw account opvallen en zal je volgersaantal groeien. Wij doen dit volledig handmatig, dus er wordt geen gebruik gemaakt van bots of software.

Hoeveel groei kan ik verwachten?

De hoeveelheid groei is moeilijk te bepalen en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de kwaliteit van de content, de hoeveelheid engagement, hoeveel volgers je op dit moment hebt, het type account en de branche waar je in zit. Wij streven naar 300+ volgers per maand. Ons doel is niet alleen meer volgers, maar ook een grotere paginawaarde. Daarmee kun je uiteindelijk meer rendement halen uit je Instagram account.

Is de service veilig?

Ja! Wij werken volledig handmatig, en dit is volledig in lijn met de gebruiksvoorwaarden van Instagram. Daarnaast blijven we altijd binnen de limieten van Instagram, zo houden wij jouw account veilig.

Kan ik mijn account gewoon gebruiken?

Jazeker, onze diensten bevinden zich op de achtergrond. Het advies is alleen om niet te veel accounts zelf ook nog te gaan volgen of ontvolgen. Dit zodat we beter rekening kunnen houden met de limieten van Instagram.

Wat gebeurt er met mijn volgers als ik opzeg?

Niks, alle volgers blijven staan. Dit zijn namelijk echte mensen die organisch met jouw account interactie hebben uitgeoefend.

Krijg ik nep-volgers of nep-likes?

Nee! Wij werken volledig handmatig en netwerken actief met jouw doelgroep. Dit zorgt voor de organische groei van jouw account. Wij kopen geen nep-volgers of nep-likes voor jouw account.

Zit ik ergens aan vast?

Absoluut niet! Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen, want wij willen dat jij een blije klant bent en tevreden bent met de resultaten.

Hoeveel volgers moet ik hebben om het goed te laten werken?

Onze service werkt voor accounts van klein tot groot. Het maakt niet uit of je 50 of 5.000 volgers hebt. Elk account krijgt dezelfde uitgebreide aandacht!

Telefoon

(085) 060 70 29

Email

hello@v-pointmedia.nl

Bedrijfsgegevens

KVK: 82834679 BTW: NL003742104B22