Lees verhalen over onze klanten

Hier vindt je verhalen over onze klanten waarvoor wij mogen werken.

Bekendheid van blog en retreats

Voor een van onze favoriete klanten To the sea Stories netwerken wij actief met de doelgroep. To the sea Stories heeft een groot instagram kanaal met meer dan 14.000 volgers. Dit door het organiseren van yoga retreats en een travel blog over de Algarve Portugal. 

"Ik ben ontzettend blij met deze service. Zelf heb ik geen tijd om dagelijks actief bezig te zijn met de interactie en groei. Door V-Point in te schakelen krijg ik meer traffic op mijn IG en blog."

Auto delen is de toekomst!

Mywheels is met 2.265 auto’s de grootste deelauto partij van Nederland. Wij helpen mywheels met het meer bekendmaken van deelmobiliteit en de geweldige voordelen hiervan. 

Meer fans, meer opdrachten

In de fotografiewereld staat het hebben van veel volgers op Instagram gelijk aan meer opdrachten. Daarnaast is het een prachtige plek om jouw werk en jouw stijl te laten zien. Wij zorgen ervoor dat iedereen de foto’s van Ileenja Marina ziet.

V-Point luistert goed naar jouw wensen en doelgroep keuze. Voor mij bespaard het vooral tijd. Ik krijg meer volgers en meer interactie. Eindelijk een groei service die wel werkt.
Ileenja
Ileenjamarina fotografie

Meer weergaven van Nancy's style

Meubels moeten tot leven komen om een goede keuze te maken voor jouw woning. Voor Nancy Homestore zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk mensen hun prachtige meubels zien.

Wij bereiken met deze service meer mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten.
Katie
Nancy Homestore

Klaar om met een expert te praten?

Wij denken graag met je mee over hoe wij jou kunnen helpen met de groei en interactie van jouw kanaal.

Jouw social media groei provider.

Copyright © 2022 V-Point Media
KVK: 82834679 BTW: NL003742104B22