Veelgestelde vragen

Hier kun je de vragen en antwoorden vinden die het meest voorkomen. Zit jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via de website chat of boek een gratis consult in.

Algemeen

Vertel ons over jouw account en beschrijf jouw doelgroep. Aan de hand van jouw opgegeven data gaan wij actief aan de slag met jouw doelgroep. We gaan handmatig posts liken, comments liken optioneel accounts volgen en ontvolgen en interactie opzoeken met jouw huidige volgers vanaf jouw account. Op deze manier zal jouw account opvallen en zal je volgers aantal en engagement groeien. Wij doen dit volledig handmatig, dus er wordt geen gebruik gemaakt van bots of software.

Jazeker, onze diensten bevinden zich op de achtergrond. Het advies is alleen om niet te actief te zijn met het volgen en liken. Dit zodat we beter rekening kunnen houden met de limieten van Instagram.

Nee! Wij werken volledig handmatig en netwerken actief met jouw doelgroep. Dit zorgt voor de organische groei van jouw account. Wij kopen geen nep-volgers of nep-likes voor jouw account.

Onze service werkt voor accounts van klein tot groot. Het maakt niet uit of je 50 of 5.000 volgers hebt. Elk account krijgt dezelfde uitgebreide aandacht!

Service

De hoeveelheid groei is moeilijk te bepalen en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de kwaliteit van de content, de hoeveelheid engagement, hoeveel volgers je op dit moment hebt, het type account en de branche waar je in zit. Wij streven naar 300+ volgers per maand. Ons doel is niet alleen meer volgers, maar ook een grotere paginawaarde. Daarmee kun je uiteindelijk meer rendement halen uit je Instagram account.

Ja! Wij werken volledig handmatig, en dit is volledig in lijn met de gebruiksvoorwaarden van Instagram. Daarnaast blijven we altijd binnen de limieten van Instagram, zo houden wij jouw account veilig.

Niks, alle volgers blijven staan. Dit zijn namelijk echte mensen die organisch met jouw account interactie hebben uitgeoefend.

Absoluut niet! Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen, want wij willen dat jij een blije klant bent en tevreden bent met de resultaten.

“We groeien meer dan ooit, ons team van groei experts wordt steeds groter en we breiden uit naar het buitenland!”

Jouw social media groei provider.

Copyright © 2022 V-Point Media
KVK: 82834679 BTW: NL003742104B22